Spoštovani, spletni naslov www.myday.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?
KAJ JE MyDay?
MyDay so naši najlepši spomini. So naše čiste misli, želje in občutki, največkrat sestavljeni iz ljubezni, radosti in veselja. Vse to je pozitivna energija, ki nam daje smisel in nas osrečuje. Nare...
Glasna razmišljanja
Lepota ima različne obraze.
(Ardnas)
21. teden v letu
25. Maj 2019

Pogoji uporabeNazaj

POGOJI UPORABE

1. Avtor ideje in spletnega mesta MyDay:
Cobit d.o.o., Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica - Slovenija

2. Kaj je MyDay:
MyDay je spletno mesto preko katerega širimo v virtualni prostor pozitivno energijo in tako omogočimo tistim, ki imajo slab trenutek ali dan, da lahko spoznajo, iz kakšnih drobnih radosti je v resnici stkano življenje. MyDay so najlepši trenutki v naših življenjih.

Spletno mesto MyDay nima uredniške ekipe in ni moderirano ampak je postavljeno kod zid, na katerega lahko vsakdo anonimno napiše svoje misli, opozori na pozitivne dogodke in osebe.

3. Odgovornost glede vsebin:
Cobit d.o.o. ni odgovoren za vsebine, ki jih objavljajo uporabniki MyDay spletnega mesta. Si pa podjetje COBIT pridružuje pravico, da lahko brez predhodnega obvestila odstrani vsebine za katere ocenjuje da niso v skladu z namenom MyDay spletnega mesta ali vsebine, ki jih uporabniki prijavijo kot neprimerne. Med neprimerne vsebine ekipa MyDay uvršča tudi reklame, propagiranje političnih strank, umeščanje linkov do posameznih spletnih strani in podobno.

Vsaka oseba, ki uporablja ali vpisuje MyDay dogodke uporablja to na lastno odgovornost. Cobit d.o.o. ne nudi nobenih garancij, povezanih z objavami in tudi ne prevzema odgovornosti preverjanja avtorstva nad vsebinami. Za točnost, zanesljivost in natančnost informacij je odgovorna oseba, ki je dogodek objavila.

Cobit d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo ali težave, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh portala MyDay ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti  vsebin.

V primeru, da s strani tretje osebe pride zahtevek za odstranitev določene vsebine, ker bi bile s tem kršene avtorske pravice si Cobit d.o.o. pridržuje pravico, da oceni zahtevek in da nemudoma umakne objavo brez kakršnih koli povračil stroškov oziroma poplačila morebitne tako nastale škode.

4. Pod kakšnimi pogoji lahko uporabljate portal MyDay:
Portal MyDay lahko uporabljate samo v skladu z nameni portala in v skladu z zakonskimi omejitvami. Portal je prepovedano uporabljati na načine, s katerimi se onemogoči, preobremeni ali škoduje spletnemu mestu MyDay ali posega v uporabo in obiskovanje drugih uporabnikov tega portala.

S tem, ko pričnete uporabljati portal MyDay soglašate, da ne boste obrekovali, objavljali, nalagali, širili ali razglaševali neprimernih, sramotnih, opravljivih, goljufivih, nespodobnih ali nezakonitih tem, imen ali informacij. Zavezujete se, da ne boste nalagali datotek, ki vsebujejo programsko opremo ali drug material, ki je zaščiten z zakoni intelektualne lastnine (ali s pravicami do zasebnosti ali javnosti), nalagali datotek, ki vsebujejo viruse, poškodovanih datotek ali druge podobne programske opreme ali programov, ki lahko poškodujejo delovanje drugega računalnika. Prav tako portala MyDay ne boste uporabili za oglaševanje, ponujanje izdelkov ali storitev ali politično propagando. S trenutkom uporabe portala se zavezujete k spoštovanju pravil spletnega komuniciranja in bontona.

5. Izbris vaših vsebin in prijava neprimernih vsebin:
V primeru da želite izbrisati vaše, že objavljene vsebine ali da opazite vsebine, ki niso v duhu z MyDay spletnim mestom lahko vsebino in avtorja prijavite preko obrazca, do katerega dostopate preko gumba "PRIJAVA ZLORABE", ki je objavljen v nogi spletne strani MyDay. Ekipa MyDay bo prijavljeno vsebino pregledala in v primeru odstopanja od MyDay ideje, to vsebino tudi odstranila.

V primeru zahtevka po izbrisu objavljene vsebine s strani avtorja prispevka, bomo prispevek izbrisali ko bo elektronski naslov, ki ga je avtor prijavil ob vnosu MyDay vsebine enak elektronskemu poštnemu naslovu pri zahtevi za izbris.

6. Kako postati MyDay prijatelj:
Vsi, ki podpirate MyDay idejo lahko postanete MyDay prijatelj. Preko prijavnega obrazca "Postani MyDay prijatelj"  si izberete MyDay FRIEND pasico, ki vam jo bomo v HTML posredovali na vaš elektronski poštni predal. Po objavi MyDay FRIEND pasice na vaši spletni strani bomo avtomatično dodali vaše spletno stran na seznam MyDay prijateljev.

7. Področje zanimive povezave:
Na tem mestu Cobit objavlja povezave do zanimiv vsebin ali do spletnih strani podpornikov MyDay projekta. Za vsebino teh spletnih mest Cobit d.o.o. ne odgovarja.

8. Zbiranje elektronskih poštnih naslovov:
Podjetje COBIT bo zbiralo elektronske poštne naslove zaradi morebitne komunikacije z avtorji objavljenih MyDay vsebin. Občasno bo podjetje Cobit lahko pošiljalo promocijsko sporočila o lastnih storitvah ali izdelkih. Ne bo pa pošiljalo promocijskih ali komercialnih sporočil tretjih oseb.

Cobit d.o.o. tudi ne bo posredoval pridobljenih poštnih naslovov tretjim osebam z izjemo, kadar te podatke zahtevajo pristojni organi na osnovi zakonodajnih pristojnosti v skladu s pravnim redom Republike Slovenije.

   
" Najlepši trenutki v naših življenjih."