Spoštovani, spletni naslov www.myday.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?
KAJ JE MyDay?
MyDay so naši najlepši spomini. So naše čiste misli, želje in občutki, največkrat sestavljeni iz ljubezni, radosti in veselja. Vse to je pozitivna energija, ki nam daje smisel in nas osrečuje. Nare...
Glasna razmišljanja
Jezik ljubezni je jezik, za katerega mislimo, da ga vsi poznamo, a v resnici ga ne prepoznamo vedno, saj smo zaslepljeni s komercialnimi in filmskimi prikazi kaj naj bi ljubezen bila. Odprite oči!
(Valentina)
20. teden v letu
22. Maj 2022

Prijava zlorabeNazaj

MyDay je portal, ki je namenjen le pozitivnim vsebinam, s katerimi širimo zavest, da pozitivne informacije pripomorejo k boljšemu osebnemu počutju in širjenju pozitivne energije tako v virtualnem kot realnem prostoru.

V kolikor bomo zaznali vsebine, ki ne sodijo v duh MyDay portala jih bomo odstranili. V primeru, da sami opazite vsebine, ki ne sodijo na MyDay portal, vas prosimo, da preko spodnjega obrazca prijavite neprimerne vsebine ekipi portala Myday.  


Prijavljam neprimeren MyDay dogodek objavljen dne:
Dan, mesec, leto
Vzdevek osebe, ki je objavila neprimeren dogodek


Vaš elektronski naslov
 
   
" Najlepši trenutki v naših življenjih."